BejelentésSorsunk a családban és a csillagokban
Új módszer Tündével és Magdalénával

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üdvözlünk egy más-világban!

Szeretettel köszöntelek Tünde és Magdaléna honlapján!

Prof. Bókkon István, biofizikai agykutató, sejtbiológus, vegyészmérnök vagyok, és 30 éve foglalkozom tudománnyal, ezen belül is jelenleg az agy képi reprezentációjával. (vizuális gondolkodás).


Gondolom, felmerül benned a kérdés, hogy egy tudománnyal foglalkozó kutató miért ajánl alternatív lehetőségeket problémáid megoldására. Ennek oka, hogy az ajánlásomban szereplő módszerek hatásmechanizmusát ma már a tudományos kutatások is támogatják, és hatásukról személyes tapasztalattal is rendelkezem.


A két hölgy, Tünde és Magdaléna, egyaránt komoly tudással rendelkeznek, és a maguk területén a legjobban közé tartoznak. A közös munka célja, amelyet létrehoztak, hogy elősegítse azt, hogy életedben egyre nagyobb lépésekkel haladhass előre önmagad megtalálásában, megismerésében.  Nem a problémák átmeneti megjavításán, elhárításán dolgoznak, hanem, hogy a blokkok és gondok mélyben lévő gyökereit találd meg, és hogy ezt végleg segítenek számodra felszínre hozni, és megszüntetni.


Úgy vélem, hogy a Családállítás önmagában is a ma fellelhető módszerek között az egyik legjobb megoldást kínálja. Olyan mintákat, családi és párkapcsolati stb. sorsösszefonódásokat mutat meg számunkra, amelyek jelen pillanatban másféle módszerrel nem hozzáférhetőek, és amelyek tudattalanul irányítják életedet.


Az Asztrológiai elemzés rámutat lehetőségeidre, erősségeidre, gyengébb pontjaidra, hozott, örökölt tulajdonságaidra, és utat mutat, ha eltévednél a sors útvesztőiben.

A két módszer együttes alkalmazása pedig nagyobb biztonsággal segít kibogozni a sorsodban, életedben lévő blokkokat, gubancokat.


Az életünkben jelenlévő problémákat elképzelhetjük egy gombolyagként, amit kibogozni csak úgy tudunk, hogy megtaláljuk azt a kezdő szálat, amelynek segítségével felbomlik az egész gombolyag. Tünde és Magdaléna ebben nyújt számodra segítséget, lehetőséget.


Sok sikert!


Honlapom:


www.bokkon-brain-imagery.5mp.eu


Keress minket a Facebookon is!


www.facebook.com/EgyMasVilag

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!